|
||
Otomobilin ezdiği 7 yaşındaki Adnan, 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti | ||
Serik ilçesinde, topun peşinden koşarken otomobilin ezdiği 7 yaşındaki Adnan Demir, tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra hayatını kaybetti. Kazanın görüntüsü yürekleri yaktı. | ||
Yaşam Haberi | ||
![]() |
||
14 Mayıs'ta, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi'nde G.Y. idaresindeki otomobil, arkadaşlarıyla yolda oyun oynarken topun peşinden koşan 7 yaşındaki Adnan Demir'e çarptı. ![]() OTOMOBİL ÜZERİNDEN GEÇTİOtomobilin üzerinden geçtiği Demir, yaralandı. Kendisine çarpan sürücünün araçla Serik Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Demir, ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 8 GÜN HAYATA TUTUNABİLDİOlaydan sonra gözaltına alınan otomobilin sürücüsü G.Y., serbest bırakıldı. 8 gündür hastanede tedavisi süren küçük Adnan ise bugün yaşamını yitirdi. Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Adnan Demir'in cenazesinin, Deniztepesi Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. KAZA ANI KAMERADAÖte yandan güvenlik kamerasına yansıyan kazada, arkadaşlarıyla yol üzerinde oynadığı sırada topun peşinden koşan Adnan Demir'e otomobiliyle seyir halindeki sürücünün çarpıp üzerinden geçtiği görüldü. YÜREK YAKAN GÖRÜNTÜLERKazayı gören bir kişinin koşarak yanına geldiği çocuğu kucağına aldığı anlar da kamerada yer aldı. Adnan Demir'in annesi olduğu öğrenilen kadının ise kendi aracına bindiği sırada kazayı fark edip, koşarak çocuğunun yanına geldiği, çarpan araca vurduktan sonra aynı araca bindiği ve otomobilin olay yerinden ayrıldığı görüntüye yansıdı.
|
||
|
||
Etiketler: Otomobilin, ezdiği, 7, yaşındaki, Adnan,, 8, günlük, yaşam, mücadelesini, kaybetti, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.