




|
||
| Kayıp olarak aranan adam, kayısı bahçesinde ağaca asılı halde ölü bulundu | ||
| Kale ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan 50 yaşındaki Hüseyin Fırat, evinden 3 kilometre uzaklıktaki kayısı bahçesinde eşi tarafından ağaca asılı halde bulundu. Kesin ölüm nedeninin tespiti için cansız bedeni Adli Tıp kurumuna kaldırılan şahsın, ilk bulgulara göre yaşamına son verdiği değerlendirilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor. | ||
| Asayiş Haberi | ||
![]() |
||
Malatya'da bir süredir kayıp olarak aranan adam kayısı bahçesinde ölü olarak bulundu. AĞACA ASILI HALDE BULUNDUOlay, 21.00 sıralarında Kale İlçesi Darıpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Fırat'tan (50) bir süredir haber alamayan yakınları durumu kolluk kuvvetlerine bildirirken şahıs evine yaklaşık üç kilometre ileride eşi tarafından kayısı bahçesinde ağaca asılı halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken yapılan incelemelerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.
BİR İHTİMAL ÜZERİNDE DURULUYORİlk değerlendirmelere göre olayın Hüseyin Fırat tarafından gerçekleştirildiği değerlendirilirken, şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
|
||
|
||
| Etiketler: Kayıp, olarak, aranan, adam,, kayısı, bahçesinde, ağaca, asılı, halde, ölü, bulundu, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








