|
||
Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Nennioğlu; “ Pandemi bitmedi ama Sağlık çalışanları bitti! “ | ||
Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yaptığı açıklamasında; Sağlık Bakanına seslendi; “Sayın Bakanım, Ocak ayı bütün çalışanlarımızın covid-19 pandemi sürecinde bakanlığın bizleri alkışlarken tek olmaz ıslıkta lazım buna diye jest adı altında sunduğu 3+3+2 aylık tavandan ödeme diye sağlık çalışanlarının avutulduğu 1 Nisan da yürürlüğe giren yeni ek ödeme yönetmeliğinin sonucunun çalışanlarımıza mali olarak ikinci defa neler getirdiği yeni dönem performans miktarlarının görüldüğü ay oldu “ dedi. | ||
Sağlık Haberi | ||
![]() |
||
Başkan Bekir Nennioğlu'ndan sert çıkış : “ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA EK ÖDEME İSTİYORUZ “ Nennioğlu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “ Maksimum gelir elde eden Adana Şehir Hastanesinde Ocak ayında 300-500 TL alarak ek ödeme yönetmeliğinin çarpıklığını bir kez daha göz önüne sunmuş ayni yönetmelikle bundan fazlada almasının mümkün olmadığını da bizlere göstermiştir. Yine hastanelerimizde bu süreçte büyük bir yük yüklenip lojistik destek sağlayan salgınla mücadelenin görünmeyen kahramanları idari, teknik ve yardımcı hizmetler sınıfında görevli personellerimiz hiçbir performans alamamış onları da bakanlık bu çarpık yönetmeliği hazırlarken unutmuştur. Salgınla mücadelede cephenin en ön safında yer tutan ve hatta canlarıyla bedel ödeyen sağlık çalışanlarının hiçbiri, bu tür haksızlıkları kabul etmemektedir; palyatif adımlar, sorun ve memnuniyetsizlik üretmeye devam etmektedir. Sayın Bakanım, Sağlık-sen Adana Şubesi olarak, Pandemi sürecinde canları pahasına görev yapanlara ek ödeme istiyoruz. Hatta hepsini kaldırın tek ödeme istiyoruz “ açıklamasında bulundu.
|
||
|
||
Etiketler: Sağlık, Sen, Adana, Şube, Başkanı, Nennioğlu;, “, Pandemi, bitmedi, ama, Sağlık, çalışanları, bitti!, “, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.