




|
||
| Ordu'da sağanak yağış sele neden oldu, ev ve iş yerlerini su bastı | ||
| Fatsa ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele dönüştü. Şehir merkezinde ev ve çok sayıda iş yerini su bastı. Vatandaşlar suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalışırken, araçlar yollarda ilerlemekte güçlük çekti. | ||
| Yaşam Haberi | ||
![]() |
||
Ordu'nun Fatsa ilçesinde akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış seli de beraberinde getirdi. Şehir merkezinde ev ve iş yerlerini su basarken, araçlar yollarda mahsur kaldı. ![]() ARAÇLAR YOLLARDA MAHSUR KALDIOrdu'nun Fatsa ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağış, şiddetini arttırdı. Sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil yolu ile şehir merkezindeki ara sokaklar su altında kaldı. Vatandaşlar araçları ile yollarda girmekte güçlük çekerken, bazı sürücüler ise mahsur kaldı.
EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTISağanak nedeniyle çok sayıda işyeri ve evleri su basarken vatandaşlar kendi imkanları ile suları tahliye etmeye çalıştı. Bazı noktalarda da tahribatlar oluştu.
METEOROLOJİ UYARMIŞTIÖte yandan Meteoroloji'den yapılan uyarıda, son değerlendirmelere göre bugün (16 Ekim Pazartesi) akşam saatlerinden itibaren Ordu ili çevrelerinde sağanak yağışların (metrekareye 21/50 kilogram) etkili olacağının tahmin edildiği bildirilmişti. Uyarıda ayrıca, meydana gelebilecek sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğine dikkat çekilmişti. Öte yandan ekipler, su baskını olan noktalarda çalışma başlattı.
|
||
|
||
| Etiketler: Ordu'da, sağanak, yağış, sele, neden, oldu,, ev, ve, iş, yerlerini, su, bastı, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








