




|
||
| Melisa'nın evlerinde ölü bulunduğu 2 genç için karar | ||
| Üniversite öğrencisi Melisa Şengül, arkadaşlarıyla içki içtikten sonra evde ölü bulundu. Gözaltına alınan arkadaşları K.E. ve A.Ş., ifadelerinde "Uyandığımızda hareketsizdi" dedi. İki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şengül'ün kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek. | ||
| Asayiş Haberi | ||
![]() |
||
Aydın'ın Efeler ilçesinde üniversite öğrencisi Melisa Şengül (20) içki içtikten sonra ölü bulundu. Şengül'ün erkek arkadaşları K.E. (21) ve A.Ş. (21) mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek. Aydın'ın Efeler ilçesinde üniversite öğrencisi Melisa Şengül'ün (20) içki içtikten sonra ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan erkek arkadaşları K.E. (21) ve A.Ş. (21), çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. K.E. ve A.Ş., ifadelerinde uyandıklarında Şengül'ün hayatını kaybettiğini fark ettiklerini söyledi. SABAH SAATLERİNE KADAR ALKOL ALDILARDün akşam saatlerinde Orta Mahalle 215 Sokak'taki bir apartmanın 2'nci katında meydana gelen olayda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuyan Melisa Şengül, iddiaya göre arkadaşları K.E. ve A.Ş. ile önceki gün sabah saatlerine kadar içki içti. Sabaha doğru içkinin etkisiyle sızdıkları öne sürülen gruptaki K.E. ve A.Ş., akşam saatlerinde kendilerine geldiklerinde Şengül'ün hareketsiz şekilde yattığını gördü.
KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ İLE BELİRLENECEKGençlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Şengül'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Melisa Şengül'ün cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
EVİN SAHİPLERİ SERBEST KALDIK.E. ve A.Ş. ifadelerine başvurmak üzere gözaltına alındı. Olayın meydana geldiği evin sahibi K.E. ve A.Ş., polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. İki arkadaş, çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. K.E. ve A.Ş., ifadelerinde Şengül'e zorla içki içirmediklerini, uyandıklarında hayatını kaybettiğini fark ettiklerini söyledi. |
||
|
||
| Etiketler: Melisa'nın, evlerinde, ölü, bulunduğu, 2, genç, için, karar, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








