Haber Detayı
11 Eylül 2020 - Cuma 01:13 Bu haber 617 kez okundu
 
GELECEK PARTİSİNE GÖNÜL VERMİŞLER VE SEVDALILAR AHMET DAVUTOĞLU’NA SESLENİYOR
Gelecek Partisi sevdalılar ve gönül vermişler gurubu olarak, bazı parti yöneticilerinin partiye zarar verdikleri ve parti içerisine sızan gurupların partimize zarar verdiğinden dolayı Gelecek Partisi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, hocamıza seslenmek istiyoruz. Bizler parti üyeleri ve sevdalıları, gönül vermiş olanlar olarak, artık sesimizi duyun, onlarca şikayetlerimizi duyun, partimize zarar vermek isteyenlere karşı parti çatısı altında onlarla birlikte yol yürümek istemiyoruz, bizler partimize gönül verenler ve sevdalılar olarak, partimiz adına yönetimlerde yer almasakta, parti üyesi olmasakta bizler birer Gelecek Partisi gönüllüleri ve sevdalılarıyız. Sadece sayın Genel Başkanımızın yolunda yürümekten, gurur ve onur duyarız.
Yaşam Haberi


GELECEK PARTİSİ Türkiye ve Adana olarak partimize gönül verenler ve sevdalıları olarak sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Hocamız ile Gelecek Partisi çatısı altında ve dışarısında olarak partimize sevdamızdan ve gönül vermemizden dolayı bizler sahada partimiz adına çalışmakta ve partimizin ilkeli duruşuyla iktidara doğru yürümesi için canla başla severek çalışmaktayız. Size inandık sizin yolunuzdan yürümekten onur ve gurur duyuyoruz. Diye Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na seslenen sevdalılar ve gönül verenler gurubu olarak yaklaşık Türkiye geneli 1,500 kişiyi kapsayan sevdalılar ve gönül verenler gurubu olarak her zaman sayın Hocamızın emrinde ve onunla birlikte yol yürümekteyiz. Bizlerin dışarıda kalması, yönetimlerde yer almamamız asla yanlış anlaşılmasın yanlış algılanmasın bizler sayın Davutoğlu, hocamızın birer ferdi ve askerleriyiz. Bu nedenle yönetimlerde yer almak istemedik yada yönetimlerden uzaklaştırılmak istendik,  bunun da tek nedeni ve tek sorumluluğu yanlış yönetimde yanlış yolda, yanlış çizgide yol yürümek istemememizden kaynaklanmaktadır.  Yanlışa yanlış dememiz doğrulardan dönmemiş olmamız bugün parti çatısı altında ve dışında olmamız bizlerin uzaklaştırılmak istenmesindendir.

Sayın Genel Başkanım, bizler size inandık ve size güvendik, sizinle sonuna kadar yol yürümek istiyoruz ancak bazı yanlış yolda yürümek isteyenlerle bizler yol yürümek istemediğimizden bugün sahada partimiz adına partimizin büyümesi ve güçlenmesi adına bizler saha da gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. Ancak yanlış yürüyenlerle yolumuz birleşmediğinden genel merkeze bir çok şikayetlerin özellikle Adana il teşkilatında yaşanan sorunların ve adil düzen için çalışmayanların karşısında dik durduğumuz için bugün yönetimlerde yokuz. Bu nedenle burada şuna açıklık getirmek istiyoruz, başta Ak deniz ve Adana’dan sorumlu olan sayın Hasan Hüseyin Bozok ve Adana kurucu başkanlarından Orhan Sucu ve Ebubekir Yıldırım ile Adana İl Başkanı Kenan Akkaya ile İl Genel Sekreteri Talha Çetin’in bulunduğu ortamda bizler asla siyaset yapamayız ve parti çatısı altında görevler alamayız.

Sayın Genel Başkanım  öncelikle partimize dışardan yada içerden gönül veren onlarca arkadaşlarımız var, partimiz adına saha da çalışmalar yapmaktayız, ancak Akdeniz bölgesi ve Adana sorumlusu olan Hasan Hüseyin Bozok, tarafından kendi sayfası olan sosyal medya hesabından Tarsus ilçesinde partimiz adına çalışan, hizmet veren sevdalılar ve gönüllüler gurubundan olan sayın Abdullah Türk adlı arkadaşımız ile ilgili çirkin iftiralar atılması ve arkadaşımızın parti çatısı altında dışlanması konusunda bir açıklama yapılması çirkin yazıların gündeme gelmesi ile ilgili başta Hasan Hüseyin Bozok tarafından iddia edilen Abdullah Türk adlı arkadaşımız hakkında yazılan yazı da ortaya bir iddia atılmış olup bu iddianın açıklığa çıkartılması ve ispatlanması gerektiğine inanıyor ve düşünüyoruz, sayın Bozok, Adana’dan sorumlu olmasına rağmen Adana il teşkilatında yaşanan onlarca sorunları, dedikoduları, yaşanan huzursuzluklar konusunda her hangi bir açıklama yada çalışma yapmazken sessiz kalırken, Tarsus ilçesinde partimiz adına sahada çalışan arkadaşımızla ilgili çirkin paylaşımlarda bulunması gerçekten bizleri derinden üzmüş ve yaralamıştır. Arkadaşımıza atılan bu iddiaları açıklamak ve ispatlamak sayın Bozok’un görevi ve mecburiyetidir. Neden Adana’da yaşanan onlarca sorunlara, yaşanan üzücü olaylara sessiz kalması da manidardır ve bizleri derinden üzmektedir. Bu konuda sayın Genel Başkanımızdan bir açıklama bekliyoruz.

Sayın genel başkanımız öncelikle Adana teşkilatında yaşanan onlarca sorunların, tartışmaların, masa altından adeta sopa gösterilmesinin ve canla başla partimiz çatısı altında çalışan küskün ve kırgın arkadaşlarımız maddi ve manevi çalışmışlar, gecelerini gündüzlerine karıştırmışlar ve partimizin daha da büyümesi ve güçlenmesi adına harcamalarda bulunmuşlardır, bugün gelinen noktada onlarca kurucu başkanlar ve kurucu parti üyelerimiz şu anda sahada çalışmakta parti binalarına dahi girmemekteler, bizler dışarda sahada partimiz adına çalışırız, çalışmayada cani gönülden katılırız, ancak yaşanan onlarca olumsuzluklara artık sessiz kalmamanız ve gerekli soruşturmayı başlatmanızı bekliyoruz. Ayrıca bazı sosyal medyada fek hesaplar olarak iddia edilen bu sayfalarında bir an önce Cumhuriyet  Savcıları tarafından mercek altına alınmasını istiyoruz. Sayın genel başkanımız bizler size inanarak yola çıktık, bizler size inandığımız için partimize küsmüyor sadece yanlış yönetimlerde yanlış yolda yürüyenlerle aynı yolda yürümemek adına saha da çalışmalarımıza devam ettiğimizi bilmenizi istiyoruz. Sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. GELECEK PARTİSİNE GÖNÜL VERENLER VE SEVDALILAR GURUBU olarak artık gerçeklerin yanında olmanızı bekliyoruz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: GELECEK, PARTİSİNE, GÖNÜL, VERMİŞLER, VE, SEVDALILAR, AHMET, DAVUTOĞLU’NA, SESLENİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler 1
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEK CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Modül 2
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Modül 3
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Haber Yazılımı