Haber Detayı
27 Nisan 2022 - Çarşamba 00:33 Bu haber 101 kez okundu
 
Bahçeli'den HDP'li Garo Paylan'ın skandal "soykırım" kanun teklifi için zehir zemberek sözler
Bahçeli, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınmasını içeren kanun teklifine çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Teklif Türkiye'yi tahrik etmek için kurgulanmıştır. Böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması zuldür" dedi.
Siyaset Haberi


HDP Diyarbakır milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınması için TBMM'ye sunduğu kanun teklifi, içtüzük hükümlerine aykırı olduğu gerekçesiyle iade edildi. Büyük tepki çeken teklif sonrasında bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde de Paylan vardı.

 

"TBMM'DE YER ALMASI ZULDÜR"

Duruma zehir zemberek sözlerle tepki gösteren Bahçeli, "HDP'li bir müptezel tarafından sunulan kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımının kabul edilmesi istenmiş. Çok şükür ki kabul edilmemiştir. Böyle birinin Meclis'te yer alması hepimiz için zuldür. Sözde soykırım iddiasının kanun olarak hazırlanması, Türkiye'yi töhmet altında bırakmak için yapılmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi azınlıkların meydan okuma yeri değildir. Tarihi hadiseler günlük politikanın oyuncağı haline getirilemez. 1915 olaylarının iç yüzünü saptırmak bir defa tarih suçudur, Türk milletine saygısızlıktır. Türkiye'nin soykırım yaptığını düşünen varsa, yeri TBMM değildir." dedi.

KILIÇDAROĞLU VE BABACAN'A DA SERT ÇIKTI

Bahçeli açıklamalarına şöyle devam etti: "HDP'nin bu skandal teklifine CHP'den cılız bir tepki gelmiştir. CHP'li bir milletvekili de sözde soykırım yalanının peşine takılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu elektrikle ilgili konuştuğun kadar sözde soykırım ile ilgili ne zaman konuşacaksın? Babacan kanının gereğini yerine getirmiş, geçmişteki acıların sorumlusu biz değiliz demiştir. Anadolu insanları tabiri, köksüz ve kimliksiz bir tanımdır. Talat Paşa bizimdir, Enver Paşa bizimdir, Mustafa Kemal Paşa bizimdir. ABD Başkanı Biden'ın 2021 tarihinde olduğu gibi sözde soykırımdan bahsetmesi bizim için hukuksuzdur. 19. yüzyıla kadar aramızda yaşayanların, dış güçlerin destekleriyle ecdadımıza ihanet etmesi sonucu tehcir kararı alınmıştır. Sözde Ermeni çetelesi tutanlara soruyorum, 500 bine yakın Müslüman'ın öldürülmesine niye sessiz kalıyorsunuz? Karnı deşilerek öldürülen çocuklar için niye konuşmuyorsunuz?"

MHP liderinin açıklamalarından satır başları:

"MHP ve Cumhur İttifakı ülkemizin geleceği için daha büyük bir görev bilincindedir. Küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir. Milli varlığımızı sömürge hesaplarına, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler faal haldedir. Kin, nefret, zulüm körüklenmektedir. Afrika'nın bir ucundan Asya'nın bir ucuna kadar milyonlarca insan bir lokma ekmek mücadelesi için canını dişine takmaktadır. Kaybedenler, tarihin her devrinde olduğu gibi yine mazlumlardır.

Terörizm hedef ülke ya da ülkelerin iç işlerine karışmaların gerekçesi olarak görülmüştür. Bugün emperyalizmin hedefi Afrika'nın kıyısından Doğu Türkistan'a kadar bu ülkelerin direnişlerini kırmaktır. 1954 yılında elim bir uçak kazasında hayatını kaybeden merhum Remzi Oğuz Arık der ki "Vatan alalade bir toprak parçası değildir. Toprak çiğnene çiğnene vatan olur"

"ŞEHİT KANLARINDA BOĞULACAKLAR"

Türk milleti son sözünü Malazgirt'te söylemiştir. O günden bugüne vatan tektir, adı Türk'tür. Binlerce yıldır, millet tekdir, adı Türk'tür. Bunun dışında her arayış maceradır. Küresel güçlerin kiralık katilleri olan terör örgütleri var. Teröristler bugün görüldükleri her yerde gömülmektedir. Türk milleti terörün belini kıracaktır. Teröristler döktükleri şehit kanlarında çırpına çırpına boğulacaktır. Türkiye'nin sınır güvenliğini ihlal edenler, insanımıza musallat olanlar doğduklarına bin pişman olacaklar. PKK/YPG için güvenli hiçbir yer yoktur. Terör örgütleri kırsal alanlardan sökülüp atılmaktadır. Hainler nerede barınıyorsa asli hedef oradır. Irak'ın Kuzey'ine yönelik hava harekatları Pençe operasyonlarıyla terör örgütünün hayat damarları kesilmiştir. PKK'nın sözde yürütme konseyi olan terör elebaşları imha edilmiştir. İlki 2018 yılının Mart ayında devreye giren Pençe harekatlarının devamı olan Pençe-Kilit ile terör örgütleri komaya sokulmuştur.

"DURAN KALKAN'IN SONU YAKINDIR"

Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. Bursa ve İstanbul'da yapılan hain saldırılar gerçekleştirilmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bunların ya leşleri yere serilecek, ya da kafasına çuval geçirip Türk adaletine teslim edilecektir. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir. Pençe Kilit harekatında etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikliklerine baktığımızda 8 Ermeni, Alman, Fransız, İngiliz ve ABD'li olduğu görülmektedir. Terörle mücadele boynunda haç taşıyanlara karşı hilalin mücadelesidir. Terörle mücadele gazilerimizin, şehitlerimizin alacak davasıdır, karşı çıkanlar ise şeytanın yanındadır.

"ZİLLET İTTİFAKI İYİCE YOLDAN ÇIKTI"

Kahraman toprağa düştü mü şehit, terörist toprağa düştü mü leş olur. Zillet İttifakı'nın terörle mücadelede bir destek mesajı paylaştığını gördünüz mü? Menfaat yaşamak, ahlak yaşatmak ister. Bu ikisi bir arada bulunamaz. Zillet İttifakı iyice yoldan çıkmış, istikametini şaşırmıştır. 3 kez toplanan partilerin ortak açıklamasında Türkiye'nin ortak çıkarı ile bağdaşan bir yer var mıdır? Bunlar kuldan utanmıyor bari Allah'tan korksunlar. Bu ittifak orakları sadece güçlendirilmiş parlamenter sistem ile avunuyorlar. Birbirine kazık atıyorlar, tuzak kuruyorlar sonra dönüp gönüllerini almaya çalışıyorlar. Bunların dilinde şehitlerimiz yok, Türkiye'ye övgü yok. Yüzlerinde meymenet yok. Zillet ittifakını parlamenter sistem dolduruşuna getiren dış güçlerdir. Bizim medarı iftarımız, aziz milletimizdir, Zillet ittifakı Türkiye'nin tarafında değildir. Nerede duruyorlar artık bilmeyen kalmamıştır. Nerede duruyorlar artık bilmeyen kalmamıştır. Zillet ittifakının tarafı Türkiye'nin tahribidir. CHP Genel Başkanı ise hangi provokasyonu yapacağını şaşırmıştır. Faturayı ödemezse elektriğinin kesileceğini ve bütün il teşkilatlarımıza birer kandil göndermesini talimat vermiştim. Huylu huyundan vazgeçmiyor."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bahçeli'den, HDP'li, Garo, Paylan'ın, skandal, "soykırım", kanun, teklifi, için, zehir, zemberek, sözler,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler 1
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEK CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
10
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Modül 2
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Modül 3
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Haber Yazılımı