Haber Detayı
04 Eylül 2020 - Cuma 12:59 Bu haber 2908 kez okundu
 
BU SORUMSUZLUĞA KİM CEVAP VERECEK : “ BİR BABA’NIN ACI FERYADI : SOL YANIM ACIYOR “
Adana’nın Yüreğir İlçesi, Mutlu Mahallesinde bir oto yıkama iş yerinde henüz yaşları çocuk yaşta oldukları bilgileri gelen U. A. (15) arkadaşı H.S. (15) tarafından babasının ruhsatsız tabancası olduğu iddia edilen silahı çekmeceden alarak iş yerinde çalışan arkadaşlarına doğrulttuğu, kaza ile tetiğe basıldığı iddia edilen olayda orada bulunan kendi yaşıtları olan çocukların dışarı kaçtıkları ve bu hareketleri birçok defa tekrarladığı ileri sürülen olayda bir önlem alınmadığı vurdum duymaz davranıldığı ileri sürülen olayda U. A. İse kaçmayarak içeride kaldığı ve H.S. tarafından kaza ile tetiğe basıldığı vücudunun sol tarafından aldığı kurşun darbesiyle vurulduğu ve olay yerinde Suriye uyruklu vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılarak acil yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve yaşama gözlerini yumduğu bilgileri ile olayı duyan acılı aile hastaneye geldiklerinde çocuklarının cenazesi ile karşılaştıklarında yıkıldıkları bilgilerine kavuşuldu.
Yaşam Haberi


Acılı bir baba feryat ediyor, benim sağ yanım acıyor, kanadım kırıldı. Nedeni ise bu acılı feryat eden babanın acısı ve feryadı geçtiğimiz gün Adana’nın Yüreğir ilçesi Mutlu mahallesinde duyuldu. Acılı baba benim sağ yanımı acıttılar, Allah kimseye böyle bir acı vermesin, Allah kimseyi evladını kendi eliyle kara toprağa koymasın diye feryat eden acılı baba Gelecek Partisi Adana il teşkilatı yönetim kurulu üyesi olduğu bilinen Ercan Adar, benim kolumu kanadımı kırdılar diyerek ağlamaklı bir sesle henüz gençliğinin baharında olan güler yüzlü canından çok sevdiği ikiz oğullarından birini kendi elleri ile toprağa koydu. Acılı baba acısıyla ikiz olan oğullarından birini toprağa koyduğunu kör bir kurşunun kaza ile vurulduğunu kurşunun sol yanından girerek sağ yanından çıktığını kanlar içinde yatan cansız bedeninin hastaneye kaldırıldığı haberini aldığını ancak yapılan müdehalelere rağmen oğlunun kurtulamadığını ve cansız bedenini kucağına alarak onu kendielleri ile toprağa koyduğunu  titrek ve ürkek sesle anlatmaya çalıştı.

ADANA- Yüreğir ilçesi Mutlu mahallesinde yaşayan bir babanın ikiz olan çocuklarından henüz gençliğinin baharında güler yüzü ile hayata umutla bakan henüz çocuk yaşta olan ikizlerden henüz 15 yaşında olduğu bilinen U. A. Adlı çocuğun bir oto yıkamada çalıştığı ve oto yıkama sahibinin çekmecede bulundurduğu ruhsatsız silah olduğu bilinen ve kurşunun silahın ağzında olduğu ileri sürülen işletme sahibi tarafından çekmecede bulundurduğu ve kendi çocuğu olan henüz ölen çocuk yaşlarında olduğu bilinen arkadaşı H. S. Tarafından kaza ile silahla vurularak ağır şekilde yaralandığı ve orada bulunan suriye uyruklu vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığı ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayata gözlerini yumduğu bilinen henüz çocuk yaşta olan ikizlerden biri U. A. Adlı çocuk hayata gözlerini kapamış, olayı duyan gözü yaşlı anne ve baba akrabaları hastaneye gelerek çocuklarının ölüm haberi ile yıkıldıkları ve acılı babanın acılı feryadı hastane koridorlarında yankı yaptığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Acılı baba Gelecek Partisi Adana il teşkilatı yönetim kurulu üyesi olan Ercan Adar, acılı ve titrek bir sesle yaşadığı korkunç olayın haberini aldığı anda hastaneye koşarak gittikleri ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen oğlunun yaşam mücadelesine yenik düştüğünü, oğlunun kurtulması için ağıtlar yakarak dualar ettiği hastane koridorlarında duyulan ağıt sesleri ile ailenin yıkıldığı bilgilerine kavuşulurken acılı baba Allah kimseye evlat acısı vermesin düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın, ben sol yanımı kaybettim ben yaşamıyorum onun hayali onun karşımda bana baba diyen sesi halen kulaklarımda çınlıyor. Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın vermesin kolay bir acı değil ben sanki yaşamıyorum, henüz çocuğum daha 15 yaşındaydı benim sol yanımı aldılar acıttılar, oğlum ikiz kardeşin biriydi şimdi diğer ikiz kardeşi bana bakamıyor ben ona bakamıyorum ona baktıkça benim sol yanım acıyor Allah böyle bir acıyı yaşatmasın kimseye tetiğe basan parmaklarda henüz çocuğum yaşlarında emniyet güçlerine teslim edildiği haberini aldık ben büyük bir acı yaşıyorum o tetiğe basan parmakların ailesi de eminimki aynı acı yaşıyordur. kaza olduğu ileri sürülen kaza kurşununa hedef olduğu bilinen oğlumun ölümü ile ilgili emniyet güçleri araştırmalarını elbette yapıyordur.  Adalet elbette yerini bulur,, 

Acılı baba Ercan Adar, Tüm anne ve babalara seslenerek, kimse çocuğunun katil olmasını elbette istemez, kimse çocuğunu kendi elleri ile toprağa koymaz. diyen ,  Acılı baba Ercan Adar, Allah kimseye böyle bir evlat acısı yaşatmasın diyerek anne ve babalara seslendi evlatlarınıza sahip çıkın onlara gözünüz gibi bakın ben bu acıyı yaşıyorum sizler evlat acısı yaşamayın ben bu duyguyu çok iyi anlıyorum şeklinde ifadelerde bulunan Gelecek Partisi Adana il teşkilatı yönetim kurulu üyesi olan Ercan Adar, kendisini telefonla arayarak taziyede bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı sayın Ahmet Davutoğlu, ve Gelecek Partisi Türkiye geneli il ve ilçe başkanlıkları Genel merkez yetkilileri eş ve dost akrabalar taziyede bulundukları ve kendilerine beni bu acılı günümde yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim sözlerinde bulundu..

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BU, SORUMSUZLUĞA, KİM, CEVAP, VERECEK, :, “, BİR, BABA’NIN, ACI, FERYADI, :, SOL, YANIM, ACIYOR, “,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler 1
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEK CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Modül 2
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Modül 3
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Haber Yazılımı