Haber Detayı
14 Mayıs 2023 - Pazar 09:50 Bu haber 66 kez okundu
 
Erdoğan, doğup büyüdüğü semtte coşkulu kalabalığa böyle seslendi
Erdoğan, seçim öncesi son mitingini doğup büyüdüğü yer olan Kasımpaşa'da gerçekleştirdi. Kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Erdoğan, "Yarın gece Türkiye Yüzyılı'nın müjdesini tüm dünyaya duyuracağımıza yürekten inanıyorum. 21 yıldır getirdiğimiz eser ve hizmetler üzerinde Türkiye Yüzyılı'nı yükseltmeye devam edeceğiz." dedi.
Siyaset Haberi


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi son ziyaretini Beyoğlu- Kasımpaşa'ya yaptı. Doğup büyüdüğü yerde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Erdoğan, gençler tarafından meşalelerle karşılandı.

 

"SON MİTİNG İÇİN BURAYI SEÇMEM TESADÜF DEĞİL"

Alandaki kalabalığa hitap eden Erdoğan, "Buraya gelene kadar yolun sağı solu gümbür gümbür. Dedim resmi rakamı bir alın bakalım. Resmi rakamı aldım şu anda burada 45 bin kişi var. İki gündür İstanbul'un ilçelerinde hemşehrilerimizle ayrı ayrı her biri destan olan buluşmalar yaptık. Burada doğdum, burada büyüdüm. Dün İstanbul'daki maratonumuza cuma namazında Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışıyla başladık. Bugünkü programlarımızı da inşallah buradan gideceğimiz Ayasofya Camii'nde eda edeceğimiz akşam namazıyla bitireceğiz. Son mitingimiz için Beyoğlu'nu seçmemiş öyle rastgele bir tercih değil. Biliyorsunuz biz ezelden Kasımpaşalıyız. Çocukluğum buralarda geçti. Gençliğimiz buralarda geçti. Okmeydanı'nda 13-14 yaşında futbol oynadığımız dönemler. Siyasetteki ilk seçimi Beyoğlu'nda yaşadım. İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı olduğumda yine Beyoğlu ile birlikte yol yürüdüm. Okuduğumuz şiir sebebiyle siyasi yasaklı hale gelip cezaevine girmemiz de aslında tam da Beyoğlu'na yakışan bir duruştu. Bugün de ülkemizin tarihi bir seçimi öncesi yine Beyoğlu'nun huzurundayız." dedi.

Seçim öncesi son miting! Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğup büyüdüğü semtte coşkulu kalabalığa böyle seslendi

"Nazım Hikmet'in Beyoğlu'nu anlatan güzel bir şiiri vardır. Bu şiirin bir yerinde Nazım Hikmet şöyle diyor; Burada bütün gözleri bir siyah el bağlıyor. Yalnız senin göğsünde büyük ruhun ağlıyor. Kendi elemim gibi anlıyorum ben bunu. Anlıyorum bu yerde azap çeken ruhunu. Evet yıllarca Beyoğlu'na da İstanbul'a da, ülkeye de azap çektirdiler. Hem geri bırakarak, yoksul bırakarak, yoksun bırakarak azap çektirdiler. Hem de tertemiz ruhuna kirli ellerini dokunarak azap çektirdiler.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK"

Biz İstanbul'u işte böyle azap içindeyken devraldık, çalıştık, çabaladık, mücadele ettik, şehri Fatih'in emanetine uygun eserlerle hizmetlerle donattık. Sonra ülkenin başbakanı olduk. Aynı aşkla, aynı sevda ile 81 vilayetimizin tamamını demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla tanıştırdık. Cumhurbaşkanı olduk, ülkemizi bölgesinde ve dünyada model bir demokrasi, model bir gelişmişlik seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalıştık.

"BÜYÜKŞEHİRİ BUNLARDAN GERİ ALMAMIZ LAZIM"

Türkiye'ye çağ atlatmak bu değil de nedir? Attığımız her adımda, girdiğimiz her mücadelede İstanbul yanımızdaydı. Son mahalli seçimlerde her şey güzel olacak diyerek bu şehrin büyükşehir belediyesini devralanlar İstanbul'u artık tamamen unuttuğu o eski kötü günlerine döndürdüler. Haliç'in halini biliyorsunuz değil mi? Kokudan geçiliyor muydu? Sütlüce mezbahasının olduğu yerin hali neydi? Belediye başkanlığını bu kardeşinize verdiniz. Belediye başkanlığını aldıktan sonra Haliç'in bütün pisliğini 9,5 kilometre uzaklıktaki Alibeyköy taş ocağına borularla naklettik. Daha sonra oranın geri dönüşümle suyunu tekrar Haliç'e indirdik. Şimdi bunu bilmeniz lazım ve bunu da CHP'lilere anlatmanız lazım. Haliç'te balık yoktu balık oldu. Haliç'te Boğaz'dan oraya Boğaz'ın suyunu bağladık ve Haliç'in o kokusundan geçilmez halinden kurtardık bugünkü haline getirdik. Şimdi yarını halledelim yarından sonra da 2024'te büyükşehiri bunlardan yeniden almamız lazım.

Seçim öncesi son miting! Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğup büyüdüğü semtte coşkulu kalabalığa böyle seslendi

"SEÇİMİN ANNELER GÜNÜ'NE RAST GELMESİ SIRADAN BİR OLAY DEĞİL"

Şu anda dev bir pankart var. Burada anacığım var. Yarın anneler günü. Anne deyip geçmeyin, annelerinizin ayaklarının altını öpün. Cennet annelerin ayakları altındadır, unutmayın. Ben anacığımın ayaklarının altını öperdim. O ayaklarını çekerdi. Anam ayağının altında cennet kokusu var, müsaade et öpeyim derdim. Anam, 'Oğlum ne ediysun' derdi. Zar zor öptürürdü bana. Ne diyor hadiste, cennet annelerin ayakları altındadır. Bak babaların demiyor ha, annelerin diyor. Yarınki seçimde aynı zamanda anneler gününe rast gelmesi sıradan bir olay değil. Bunun da hakkını vermeye var mıyız?

"BUNLARA İNANILMAZ, GÜVENİLMEZ"

İstanbul'a yine biz sahip çıktık. Aynı felaketi cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimleriyle ülkenin tamamına yaşatmak istiyorlar. Kumar masasına sürmekten çekinmiyorlar. Biz kumar masasında olmayacağız, Meral Hanım niye oldun? Tekrar niye döndün. Bunlara inanılmaz, bunlara güvenilmez, Allah muhafaza, seçimi biz kazanalım da isterse batsın bitsin. Masanın ortaklarından biri oradan kalktıklarında 3 gün boyunca neler dendiğini hatırlayın, bu ortağı tekrar masaya oturduklarında nasıl pişkince davrandıklarını hatırlayın. Neler söylediler, hakaret ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün montaj kaset kumpasıyla alçaklıkla tavan yaptılar. Artık kabahatlerinin üzerini örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz. Biz siyasetin bu tarz yöntemlerle çirkinleştirilmesine hep karşı olduk. Bugün de karşıyız, kasetçilere milletimin hak ettiği dersi sandıkta vereceğine inanıyorum.

"BUNLAR TALİMATI KANDİL'DEN ALIYOR"

Bay bay Kemal 300 milyar dolar getirecekmiş Londra tefecilerinden. Yalan dolan. Türkiye Yüzyılı inşallah bunu gerçekleştirecektir. Türkiye Yüzyılı cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi çıkarmak istediğimiz yerin adıdır. Bunlar talimatı nereden alıyorlar? Kandil'den alıyorlar. Kandil'de kimler var? Teröristler var. Bu teröristlere biz bu ülkeyi teslim edebilir miyiz? Biz ülkemizi böldürtür müyüz? Bay bay Kemal bölücü, teröristlerle işbirliği halinde. Kandil'deki teröristler neyse bay bay Kemal de o. Yuvarlak masanın etrafındakiler bunlarla işbirliği halinde.

"BUNLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Cumhur İttifakı olarak ülkemizi böldürtmeyiz ve yarınki seçimle gümbür gümbür sandıklardan çıkacak, ülkemizi bölmek isteyenlere gereken dersi sizlerle beraber vereceğiz. Beyoğlu'nun yiğit evlatları buna müsaade etmeyecektir. Terör örgütleriyle yol yürünerek ülke yönetilmez. Terör örgütlerinin başı ezilerek ülke yönetilir. Cudi, Gabar, Tendürek, Bestler Deresi'nde bunların inlerine girdik mi? Bu malum terör örgütünün parlamentodaki uzantıları bu inleri tekrar aslına döndüreceğiz diyor. Bunlara fırsat vermeyeceğiz.

Seçim öncesi son miting! Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğup büyüdüğü semtte coşkulu kalabalığa böyle seslendi

"SANDIKLARDAN GÜMBÜR GÜMBÜR ÇIKACAĞIZ"

Bütün mesele, sandıklar. Sandıklardan gümbür gümbür çıkacağız. Terör örgütünün güdümündeki partiye belediye, kurumları peşkeş çekerek millete hizmet edilmez. Bay bay Kemal, Selo'yu kurtarmak istiyorsanız oyu bana verin diyor. Ben de diyorum ki, bu Selo kim? Diyarbakır'da benim 51 Kürt kardeşimin ölümüne neden olan Selo değil mi? Cezaevine niye girdi? Ölümlere neden olduğu için. Bunlar gidip onu ziyaret ediyorlar. Bay bay Kemal diyor ki, dışarı çıkaracağım. Erdoğan iş başında kaldığı sürece adalet, hak ve hukuktan başka bir şey tecelli etmez, teröristlere de bu yol açılmaz. Örgütün başındakilerden biri, bunları biz çözeceğiz diyor.

"KALE İÇERİDEN FETHEDİLİR"

Bebek katilinin İmralı'daki cezaevi kapılarını kırarak dışarı çıkaracaklarmış. İşe sağlam sarılacağız, kale içeriden fethedilir, unutmayın. Şurada kaldı birkaç saat. Çok çalışacağız, durmayacağız. Bölücü örgütün Kandil'deki yöneticilerinden destek alınarak istikrarsızlık, belirsizliğe gidilir. FETÖ'cülerin malzemelerine sarılarak ülkeye hizmet edilmez. Batıdaki dergiler Erdoğan'a saldırıyorlar, Erdoğan ülkeyi onlara satmadı, sattırmadı.

"MİLLET SÖZÜNÜ SANDIKTA SÖYLEYECEKTİR"

Bay bay Kemal bunların hepsini yaptı. Ortakları da göz göre göre bu tabloya sessiz kalıyor. Cumhurbaşkanı yardımcılığı dağıtıyor. 5-10 milletvekilliği. Bunlar kazanmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Bunların hepsini aşacağız. Millet sözünü sandıkta söyleyecektir. CHP, İYİ Parti, HDP, zillet ittifakının hepsi LGBT'ci. AK Parti, MHP, Cumhur İttifakı'na sızabilir mi? Aile kutsaldır. Güçlü aile olursa güçlü millet olur. Eğer aile zayıf düşerse millet zayıf düşer. Bu LGBT'cilere ülkemizi kaptırmayacağız. Kasımpaşalı olarak size inanıyorum, güveniyorum. Beyoğlu kararını vermiş, İstanbul kararını çoktan vermiş. Fatih'in evlatlarına böylesi yakışır. Bu millet kızgınlıktan dolayı ülkesini ateşe atmaz. Allah'ın izniyle yarın sandıklarda bunun tezahürünü bir kez daha göreceğiz. Yarın gece seçim zaferimizin sevincini hep birlikte yaşadıktan sonra işimize devam edeceğiz. 21 yıldır getirdiğimiz eser ve hizmetler üzerinde Türkiye Yüzyılı'nı yükseltmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erdoğan,, doğup, büyüdüğü, semtte, coşkulu, kalabalığa, böyle, seslendi,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler 1
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEK CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
81
68
1
3
26
30
2
Fenerbahçe
79
79
1
4
25
30
3
Trabzonspor
49
51
11
4
15
30
4
Beşiktaş
46
40
12
4
14
30
5
Kasımpasa
43
53
11
7
12
30
6
Başakşehir
42
38
12
6
12
30
7
Rizespor
42
36
12
6
12
30
8
Antalyaspor
41
35
9
11
10
30
9
A.Demirspor
39
46
9
12
9
30
10
Alanyaspor
39
38
9
12
9
30
11
Sivasspor
38
36
10
11
9
30
12
Kayserispor
36
36
11
9
10
30
13
Samsunspor
36
35
14
6
10
30
14
Ankaragücü
33
36
11
12
7
30
15
Hatayspor
33
36
11
12
7
30
16
Konyaspor
33
31
11
12
7
30
17
Gaziantep FK
31
34
15
7
8
30
18
Karagümrük
30
34
14
9
7
30
19
Pendikspor
29
34
15
8
7
30
20
İstanbulspor
13
22
20
7
3
30
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Modül 2
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Modül 3
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.
Haber Yazılımı