|
||
12 ilde zehir tacirlerine Narkogüç darbesi! 158 şüpheli şahıs yakalandı | ||
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni operasyonlara ilişkin açıklama geldi. 12 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını belirterek detaylı bilgileri paylaşan Bakan Yerlikaya, "Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" dedi. | ||
Asayiş Haberi | ||
![]() |
||
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 12 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını açıkladı. BAKAN YERLİKAYA: ZEHİR TACİRLERİNE HAYATI ZEHREDECEĞİZİçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, zehir tacirlerine yönelik 12 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 158 şüpheli şahsın yakalandığını belirterek, operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Diyarbakır, Aydın, Antalya, Kütahya, Bitlis, Mersin, İstanbul, Elazığ, Nevşehir, Kütahya, Erzurum ve Gaziantep olmak üzere Emniyet ve Jandarmamız 12 ilimizde Narkogüç Operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonlarda zehir tacirleri ve bunların taşeronu sokak satıcısı toplam 158 şüpheli yakalandı. 55 şüpheli şahıs tutuklandı. 3'üne adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin adli işlemleri devam ediyor.
"KAHRAMAN POLİSİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"Operasyonları yapan Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Polisimizi tebrik ediyorum. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." |
||
|
||
Etiketler: 12, ilde, zehir, tacirlerine, Narkogüç, darbesi!, 158, şüpheli, şahıs, yakalandı, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.